F O R T Æ L L E S A L O N

Kan man overhovedet skabe sig en karriere med et krøllet hoved? Jeg besluttet mig for at dele ud af min personlige historie, fordi det helt sikkert kan gøre noget for andre. Eller er det helt gak gak?

F O R T Æ L L E S A L O N  handler blandt andet om, at have et krøllet hoved og at få puslespillet med forretningsplaner, kunstneriske visioner og ulmende usikkerhed til at gå op.

Emner jeg ofte kommer omkring:

 • Diagnoser, selvværd og manglen på samme

 • Angsten for at det bliver ved, men bevidstheden om at det forandrer sig

 • Følelsen af at være direkte uintelligent, og faren for at nogen opdager det

 • Fordøjelsesproblemer, rodehoved og hyperaktivitet

 • Humor, held og tilfældigheder i livet

. . . 

Mine fortællinger akkompagneres med tegninger/billeder/fotos af min kunst, og serveres med indlevelse, ærlighed og humor, således at det hele billede bliver skabt. 


SE HER - et eksempel fra FORTÆLLESALON, Fredensborg 2018.


INTERESSERET i at høre mere? - Skriv til mig.

Navn *
Navn
Referencer fra tidligere saloner:  Poul Nyrup Rasmussen - ‘  Ida Marie Lebech deltog sammen med undertegnede i november 2012 med et oplæg for 150 psykologistuderende på Syddansk Universitet. Emnet var psykisk sårbarhed, og Ida Marie fortalte om sine egne erfaringer indenfor dette område. Ida Marie fangede hurtigt sine tilhørere med sin engagerede og levende måde at kommunikere på, og hendes ærlige og personlige fortælling gjorde dybt indtryk på publikum. Ida Marie akkompagnerede sin historie med egne illustrationer, der blev tegnet løbende under hendes oplæg, hvilket gav hendes oplæg en ekstra stærk dimension. Men det gav også en god mulighed for hele tiden at orientere sig i hendes personlige historie på en flot og fangende måde. Ida Marie leverer et personligt og ærligt oplæg, der rummer både alvor og humor perspektiveret af hendes meget fine illustrationer undervejs. Jeg kan derfor varmt anbefale andre at gøre brug af hende som oplægsholder.’   Arkitektskolen Aarhus - "Tak for et meget inspirerende og tankevækkende oplæg. Det har blandt de studerende givet anledning til ny refleksion om den selvstændige vej og ruten dertil'.  Rødding Højskole -  Det var bare rigtig dejligt at have dig til at åbne ballet for dette års række af højskole aftener! Eleverne var rigtig glade for det, og synes det var så dejligt med en ærlig fortælling i øjenhøjde! Tror særligt det var rigtig godt, for de elever som selv kender til angsten, som stadig drømmer om et kreativt arbejdsliv!  BGI Akademiet -'  Ida Marie Lebech var oplægsholder på en pædagogisk dag på BGI akademiet for den samlede lærergruppe. Gennem sin personlige historie gav Ida Marie på en følsom og ærlig måde tilhørerne et indtryk af, hvad det betyder at have en ungdom, hvor man er psykisk sårbar. Fortællingen blev understøttet af Ida Maries personlige streg på et ”lærred”, der fyldte hele bagvæggen. Det var en anderledes og medrivende måde at få en livsfortælling på. Efterfølgende havde vi tid til spørgsmål, refleksion og debat, og det var i den forbindelse tydeligt, at Ida Maries historie havde gjort et stort indtryk på tilhørerne. I vores arbejde med efterskoleeleverne er jeg sikker på, at denne pædagogiske dag vil udgøre en nyttig referenceramme.’ Helle Vestergaard, BGI Akademiet ‘Ida Marie leverer en personlig historie med følelse og nuance, varme og ærlighed. Sådan en fortælling gør indtryk på mig - nuancerer mit liv. Det var en berigende og autentisk fortælling om menneskelig kreativitet og uro - Tak!’ -  Kvinde, 40 år.   ‘Professionelt arbejder jeg med psykisk sårbare borgere, som har drømme og visioner, men som ikke formår at handle på det; Med din fortælling har jeg fået inspiration til at motivere. Skabe håb! - Personligt har jeg fået en fed reminder på at følge mine drømme!’ -  Kvinde, 39 år.   ‘ Tak for at sige det højt!’ -  Vithard / Prince of Knitting.

Referencer fra tidligere saloner:

Poul Nyrup Rasmussen - Ida Marie Lebech deltog sammen med undertegnede i november 2012 med et oplæg for 150 psykologistuderende på Syddansk Universitet. Emnet var psykisk sårbarhed, og Ida Marie fortalte om sine egne erfaringer indenfor dette område.
Ida Marie fangede hurtigt sine tilhørere med sin engagerede og levende måde at kommunikere på, og hendes ærlige og personlige fortælling gjorde dybt indtryk på publikum. Ida Marie akkompagnerede sin historie med egne illustrationer, der blev tegnet løbende under hendes oplæg, hvilket gav hendes oplæg en ekstra stærk dimension. Men det gav også en god mulighed for hele tiden at orientere sig i hendes personlige historie på en flot og fangende måde.
Ida Marie leverer et personligt og ærligt oplæg, der rummer både alvor og humor perspektiveret af hendes meget fine illustrationer undervejs.
Jeg kan derfor varmt anbefale andre at gøre brug af hende som oplægsholder.’


Arkitektskolen Aarhus - "Tak for et meget inspirerende og tankevækkende oplæg. Det har blandt de studerende givet anledning til ny refleksion om den selvstændige vej og ruten dertil'.

Rødding Højskole - Det var bare rigtig dejligt at have dig til at åbne ballet for dette års række af højskole aftener! Eleverne var rigtig glade for det, og synes det var så dejligt med en ærlig fortælling i øjenhøjde! Tror særligt det var rigtig godt, for de elever som selv kender til angsten, som stadig drømmer om et kreativt arbejdsliv!

BGI Akademiet -' Ida Marie Lebech var oplægsholder på en pædagogisk dag på BGI akademiet for den samlede lærergruppe. Gennem sin personlige historie gav Ida Marie på en følsom og ærlig måde tilhørerne et indtryk af, hvad det betyder at have en ungdom, hvor man er psykisk sårbar. Fortællingen blev understøttet af Ida Maries personlige streg på et ”lærred”, der fyldte hele bagvæggen. Det var en anderledes og medrivende måde at få en livsfortælling på.
Efterfølgende havde vi tid til spørgsmål, refleksion og debat, og det var i den forbindelse tydeligt, at Ida Maries historie havde gjort et stort indtryk på tilhørerne. I vores arbejde med efterskoleeleverne er jeg sikker på, at denne pædagogiske dag vil udgøre en nyttig referenceramme.’
Helle Vestergaard, BGI Akademiet

‘Ida Marie leverer en personlig historie med følelse og nuance, varme og ærlighed. Sådan en fortælling gør indtryk på mig - nuancerer mit liv. Det var en berigende og autentisk fortælling om menneskelig kreativitet og uro - Tak!’ -
Kvinde, 40 år.

‘Professionelt arbejder jeg med psykisk sårbare borgere, som har drømme og visioner, men som ikke formår at handle på det; Med din fortælling har jeg fået inspiration til at motivere. Skabe håb! - Personligt har jeg fået en fed reminder på at følge mine drømme!’ - Kvinde, 39 år.

‘ Tak for at sige det højt!’ - Vithard / Prince of Knitting.