Referencer fra tidligere saloner:  Arkitektskolen Aarhus -  "Tak for et meget inspirerende og tankevækkende oplæg. Det har blandt de studerende givet anledning til ny refleksion om den selvstændige vej og ruten dertil'.  Rødding Højskole -  Det var bare rigtig dejligt at have dig til at åbne ballet for dette års række af højskole aftener! Eleverne var rigtig glade for det, og synes det var så dejligt med en ærlig fortælling i øjenhøjde! Tror særligt det var rigtig godt, for de elever som selv kender til angsten, som stadig drømmer om et kreativt arbejdsliv!   ‘Ida Marie leverer en personlig historie med følelse og nuance, varme og ærlighed. Sådan en fortælling gør indtryk på mig - nuancerer mit liv. Det var en berigende og autentisk fortælling om menneskelig kreativitet og uro - Tak!’ - Kvinde, 40 år.  ‘Professionelt arbejder jeg med psykisk sårbare borgere, som har drømme og visioner, men som ikke formår at handle på det; Med din fortælling har jeg fået inspiration til at motivere. Skabe håb! - Personligt har jeg fået en fed reminder på at følge mine drømme!’ - Kvinde, 39 år.  ‘ Tak for at sige det højt!’ - Vithard / Prince of Knitting.   

Referencer fra tidligere saloner:

Arkitektskolen Aarhus"Tak for et meget inspirerende og tankevækkende oplæg. Det har blandt de studerende givet anledning til ny refleksion om den selvstændige vej og ruten dertil'.

Rødding Højskole - Det var bare rigtig dejligt at have dig til at åbne ballet for dette års række af højskole aftener! Eleverne var rigtig glade for det, og synes det var så dejligt med en ærlig fortælling i øjenhøjde! Tror særligt det var rigtig godt, for de elever som selv kender til angsten, som stadig drømmer om et kreativt arbejdsliv! 

‘Ida Marie leverer en personlig historie med følelse og nuance, varme og ærlighed. Sådan en fortælling gør indtryk på mig - nuancerer mit liv. Det var en berigende og autentisk fortælling om menneskelig kreativitet og uro - Tak!’ - Kvinde, 40 år.

‘Professionelt arbejder jeg med psykisk sårbare borgere, som har drømme og visioner, men som ikke formår at handle på det; Med din fortælling har jeg fået inspiration til at motivere. Skabe håb! - Personligt har jeg fået en fed reminder på at følge mine drømme!’ - Kvinde, 39 år.

‘ Tak for at sige det højt!’ - Vithard / Prince of Knitting.


 

F O R T Æ L L E S A L O N

Kan man overhovedet skabe sig en karriere med et krøllet hoved? Jeg besluttet mig for at dele ud af min personlige historie, fordi det helt sikkert kan gøre noget for andre. Eller er det helt gak gak?

F O R T Æ L L E S A L O N  handler der blandt andet om, at have et krøllet hoved og at få puslespillet med forretningsplaner, kunstneriske visioner og ulmende usikkerhed til at gå op.

Emner jeg ofte kommer omkring:

 • Diagnoser, selvværd og manglen på samme
 • Angsten for at det bliver ved, men bevidstheden om at det forandrer sig
 • Følelsen af at være direkte uintelligent, og faren for at nogen opdager det
 • Fordøjelsesproblemer, rodehoved og hyperaktivitet
 • Humor, held og tilfældigheder i livet

. . . 

Mine fortællinger akkompagneres med tegninger/billeder/fotos af min kunst, og serveres med indlevelse, ærlighed og humor, således at det hele billede bliver skabt. 

NÆSTE SALON:
20.september 2018 kl 19.45-22.00.
Ballevej 31, 8330 Beder

Billetter købes her.

Interesseret i at høre mere?

Ring eller send mig en mail - 
t : 26209491
/ chefen@idamarielebech.dk